Απαγχονισμός 20χρονου: Ένα μεγάλο γιατί…

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως έφυγε από ζωή ένα πολύ καλό παιδί

Ένα μεγάλο γιατί πλανάται από χθες γύρω από την αυτοκτονία ενός 20χρονου νέου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι, όπου διέμενε με τους γονείς του, στη συνοικία Αγ. Στεφάνου στο Σωρό και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογικά εξήγηση, πως έφτασε σ’ αυτό το σημείο.

Ο άτυχος νέο βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του με σχοινί που πέρασε από ένα μονόζυγο, στο υπόγειο του σπιτιού τους, δεν άφησε σημείωμα και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέσει τέλος στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο, την οποία μάλιστα δεν πρόλαβε καλά – καλά να ζήσει ακόμη.

Ο θάνατος του 20χρονου παιδιού φαίνεται ότι προήλθε από το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, ώρες που έλειπαν οι γονείς του, οι οποίοι επέστρεψαν στο σπίτι στις 12.45, αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού, αντέδρασαν άμεσα, του έβγαλαν το σχοινί από το λαιμό που και προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ επί τόπου είχε κληθεί ασθενοφόρο, που τον παρέλαβε χωρίς αισθήσεις και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν φοιτητής σε τμήμα του Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μάλιστα ήταν καλός μαθητής, γείτονες και συμφοιτητές του μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.