Απελπισία στον Βόλο: Δέκα οικογένειες με μικρά παιδιά δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

Έκκληση για βοήθεια από την Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου

Απελπιστική είναι η κατάσταση που βιώνουν δέκα οικογένειες στον Βόλο, οι οποίες έχουν επικοινωνήσει με την Ομάδα Αλληλοβοήθειας ζητώντας βοήθεια, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ούτε καν τις δόσεις αυτών. Μάλιστα οι οικογένειες αυτές έχουν και μικρά παιδιά.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή της η Ομάδα, επειδή είναι αδύνατον να καλυφθούν τα ποσά των λογαριασμών των δέκα αυτών οικογενειών, η Ομάδα αποφάσισε να στηρίξει τις οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ώστε να μείνουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Έτσι λοιπόν χρειάζονται άμεσα:

– Λάδι

– Όσπρια

– Σάλτσες Ντομάτας

– Ρύζι

– Παιδικοί χυμοί, μπισκότα

– Απορρυπαντικά πλυντηρίου, καθαριστικά, χλωρίνη κτλ

Για την αγορά νωπών προϊόντων και προϊόντων ψυγείου (κρεας,γάλα, τυρί κτλ) συστήνεται  αποκλειστικά τη χρήση δωροεπιταγών από μεγάλα σούπερ μάρκετ. Η χρήση δωροεπιταγων δίνει το δικαίωμα στις οικογένειες να ψωνίσουν βάση των αναγκών τους και έτσι αποφεύγετε η υπερσυσσώρευση αγαθών από ένα είδος.

Η συγκέντρωση των δωροεπιταγών και των τροφίμων θα γίνεται στο Café Hive Κασσαβέτη με Αναλήψεως από το πρωί ως το βράδυ.

Για όσους είναι μακριά, αλλά θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω Paypal στο

https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.