Αποκαθίστανται σταδιακά οι δρόμοι στο Ανατολικό Πήλιο

Μέχρι τέλος της εβδομάδας οι συνδέσεις με τις παραλίες. Δώδεκα μέρες χωρίς νερό ορισμένοι δημότες!

Αποκαθίστανται σταδιακά οι δρόμοι στο ορεινό Πήλιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρόχειρη σύνδεση με τα παραλιακά χωριά, εκτός του Μυλοπόταμου, καθώς η ζημιά στο δρόμο είναι μεγάλη και παραμένει αποκομμένος.
Ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης χαρακτήρισε αξιόπιστη τη βατότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου και εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποκατασταθεί η οδική σύνδεση με τα παραλιακά χωριά, εκτός του Μυλοπόταμου.
Χωρίς νερό για 12 ημέρες!
Ο δήμαρχος ανέφερε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι αυτοψίες σε όλα τα σημεία του Δήμου που έπαθαν ζημιές από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, ενώ τόνισε ότι τα προβλήματα στο δίκτυο, παραμένουν και υπάρχουν δημότες που δεν έχουν νερό εδώ και 12 μέρες. Όπως είπε, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες και στην ουσία από την αρχή θα πρέπει να μελετηθούν και να κατασκευαστούν δίκτυα ύδρευσης προς Άγιο Ιωάννη, Νταμούχαρη, Παπά Νερό, Τσαγκαράδα, Χορευτό κ.α.
Τέλος, τόνισε ότι ο Δήμος ζήτησε και πήρε παράταση από τον ΕΛΓΑ και τα ΠΣΕΑ για να συνεχιστεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων, καθώς ακόμη δεν έχουν προλάβει όλοι οι κάτοικοι και να ελέγξουν τα σπίτια τους καθώς πολλά είναι εξοχικά, αλλά και να πάνε στα κτήματά τους, με τους αγροτικούς δρόμους να έχουν καταστραφεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.