«Αποτελείωσε την κόρη μου και κάρφωσε το μαχαίρι στη καρδιά του γιου μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας των θυμάτων στην Μακρινίτσα

Ο τραγικός πατέρας που είδε τα δύο του παιδιά να πέφτουν νεκρά και τη γυναίκα του να τραυματίζεται μέσα στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα του Πηλίου, από το μαχαίρι του πρώην γαμπρού του μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ.

«Ο πρώην γαμπρός μου πήρε τηλέφωνο την κόρη μου και της είπε να βγει έξω για να δει το παιδί. Η κόρη μου του είπε ότι στην κατάσταση που ήταν εκείνη τη στιγμή δεν θα έβγαινε έξω. Παράλληλα η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία», λέει ο Αποστόλης Τσάπας, ενώ τα δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπο του και συνεχίζοντας προσθέτει: «Αυτός τότε άρχισε να τα σπάει όλα. Δεν μπόρεσε να μπει από την πάνω πόρτα και κατέβηκε και πάλι κάτω».

Τελικά ο 31χρονος δράστης κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού από ένα παράθυρο του ισογείου. Η πρώτη που αντίκρισε ήταν η πεθερά του.

«Η πρώτη που βρέθηκε μπροστά του και χτύπησε ήταν η γυναίκα μου. Κατέβηκε και η κόρη μου που ήταν στον επάνω όροφο του σπιτιού και όταν βρέθηκε μπροστά του την αποτελείωσε. Την ώρα που έβγαινε έξω από το σπίτι έρχονταν ο γιος μου. Τον χτύπησε με το μαχαίρι στην καρδιά. Εγώ προστάτευα το ανήλικο εγγόνι μου τι να κάνω», διηγείται στο newsit.gr ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, Αποστόλης Τσάπας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.