Απρίλιο του 2022 θα αρχίσουν οι καθημερινές πτήσεις προς Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Από την Σκόπελο, μετά την κατασκευή του υδατοδρομίου

Το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 με πρωτοβουλία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellenic Seaplanes κ. Νικόλα Χαραλάμπους πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση και τον Πρόεδρο ΔΣ & Πρόεδρο του ΔΛΤ Σκοπέλου κ. Άγγελο Ξηντάρη, με κύριο θέμα συζήτησης την κατασκευή του υδατοδρομίου και τις πτήσεις των υδροπλάνων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Σκοπέλου, «ο κ. Χαραλάμπους μας πληροφόρησε ότι η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του υδατοδρομίου στο Σκοπέλου είναι σε εξέλιξη και μετά την αδειοδότηση θα αρχίσει η κατασκευή της αίθουσας αναμονής του υδατοδρομίου και των πλωτών (όπως φαίνεται στο παρακάτω σκαρίφημα).
Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους τον Απρίλιο του 2022 θα αρχίσουν οι πτήσεις σε καθημερινή βάση προς τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Οι σταθμοί επιβίβασης – αποβίβασης στον Βόλο θα είναι απέναντι από τα γραφεία του οργανισμού λιμένος, στη Θεσσαλονίκη στην προβλήτα (παλαιών αποθηκών), στην δε Αθήνα στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.