Στο Νοσοκομείο 24 μεθυσμένοι φοιτητές μετά το ετήσιο πάρτι των Μηχανολόγων στο Π.Θ.

Δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει καταγραφεί άλλο απρόοπτο στη διοργάνωση

Με δεκάδες περιστατικά μέθης που χρειάστηκε αρκετά από αυτά να μεταφερθούν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το ετήσιο πάρτι των Μηχανολόγων σε χώρο του Π.Θ. στο Πεδίον Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν και μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου 24 φοιτητές και φοιτήτριες, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι κλήσεις έγιναν από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 7 το πρωί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αφού ξημέρωσε στην περιοχή γύρω από το ΚΤΕΛ, που βρίσκεται η Σχολή Μηχανολόγων, πολλοί ήταν οι φοιτητές που κοιμόντουσαν στην άκρη των πεζοδρομίων, νιώθοντας αδιαθεσία από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Η Αστυνομία δεν κλήθηκε και δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φοιτητές πήγαν στο χώρο με «προμήθειες» αλκοόλ, που προμηθεύτηκαν από τα γύρω καταστήματα, μάρκετ κλπ.

Μετά τα δύο χρόνια καραντίνας, δόθηκε η άδεια διοργάνωσης, με συμμετοχή ίσως και περισσότερων των 5.000 φοιτητών, ακόμη και από άλλες περιοχές της χώρας!

Ωστόσο τα πράγματα ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμα και η κατάσταση ήταν καλύτερη από προηγούμενα χρόνια, καθώς στο τελευταίο πάρτι (πριν από τρία χρόνια) είχαν μεταφερθεί με συμπτώματα μέθης περίπου 70 φοιτητές και φοιτήτριες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.