Αρνούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού της ντροπής στο Πανθεσσαλικό 14 κατηγορούμενοι

Ξεκίνησαν και .... διακόπηκαν πάλι, οι απολογίες για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ τον Μάιο του 2017

Συνεχίστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά από διακοπή, η δίκη για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2017 στον Βόλο, με καταθέσεις μαρτύρων με τις καταθέσεις 14 από τους 36 κατηγορούμενους και έγινε νέα διακοπή για τις 2 Μαΐου.
Στη δίκη απολογήθηκαν οι παρόντες κατηγορούμενοι που ήταν 14 οπαδοί και των δύο ομάδων, που απολογήθηκαν δια των συνηγόρων τους και υποστήριξαν ότι βρισκόταν στο γήπεδο, δεν συμμετείχαν στα επεισόδια και το μόνο που έκαναν ήταν να βοηθήσουν τους τραυματίες. Η δίκη διακόπηκε για τις 2 Μαΐου, με τις καταθέσεις των υπόλοιπων κατηγορουμένων και την πρόταση εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 36 κατηγορούμενοι, είναι βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι οπαδοί συμμετείχαν στα θλιβερά γεγονότα, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017, ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία και έξι χρόνια μετά καλούνται να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη. Η δικογραφία είναι ογκωδέστατη και περιλαμβάνει κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.
Πρόκειται για τις απίστευτης βίας σκηνές, που τηλεοπτικά είχαν κάνει τον γύρο της χώρας, δείχνοντας οπαδούς των δύο ομάδων να συμπλέκονται, να μαχαιρώνονται, να καταστρέφουν, να καίνε περιουσίες και πολλοί να νοσηλεύονται στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.