Ασταθές Σαββατοκύριακο με βροχές

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας βελτιώνεται ο καιρός

Καιρικά ασταθές αναμένεται όλο το Σαββατοκύριακο με κατά τόπους βροχές, ενώ το ίδιο βροχερό σκηνικό θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Από την Τετάρτη, όμως, θα αρχίσει να βελτιώνεται. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα φτάσει μέχρι και τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολόγου Θεοφάνη Τακούδη, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου. Ταυτόχρονα, στα ορεινά της Μαγνησία, στο Πήλιο και στην Όθρυ, θα πέσουν τα πρώτα χιόνια, όπως και στη Μακεδονία, με αποτέλεσμα να έρχονται ψυχρές μάζες αέρα προς την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Μαγνησίας.
Αστάθειες όμως, αναμένεται να έχει ο καιρός και από το Σάββατο το βράδυ προς τα ξημερώματα της Κυριακής. Αναλυτικά, αναμένονται αραιές συννεφιές που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι ασθενείς στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς. Η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμανθεί από τους 6.0°C έως 14.0°C.
Οι βροχές, όμως, συνεχίζουν και με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», τη Δευτέρα αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Θα υπάρχουν όμως και πρόσκαιρα ανοίγματα του καιρού. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στον Βόλο η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από τους 7.0°C έως 15.0°C.
Το βροχερό σκηνικό συνεχίζει και την Τρίτη, καθώς θα σημειωθούν πάλι βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς με την θερμοκρασία να φτάνει έως τους 13.0°C. Τη Τετάρτη σχεδόν αίθριος αναμένεται ο καιρός με λίγες τοπικές συννεφιές αυξημένες στα νότια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως ισχυροί με τη θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου να κυμαίνεται από τους 4.0°C έως τους 12.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.