Χαμογελαστός και καλά στην υγεία του ο αγνοούμενος 67χρονος από την Αγριά (video)

Βρέθηκε μετά από δύο ημέρες

Τα πρώτα πλάνα από τον εντοπισμό του 67χρονου που αγνοούνταν από το πρωί της Τρίτης από το σπίτι του στην Αγριά μετέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, που δείχνουν τον 67χρονο καλά στην υγεία του και χαμογελαστό.
Ο 67χρονος εντοπίστηκε στο αγροτικό αυτοκίνητό του σε οικισμό του Αγ. Λαυρεντίου καλά στην υγεία του.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και είπε ότι ο άνδρας εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο στις Σερβανάτες, όπου είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό του ανάμεσα σε δύο δένδρα.

Σύμφωνα με τον εθελοντή, το καλό ήταν ότι τις δύο προηγούμενες ημέρες, υπήρχαν σημεία αναφοράς ότι άνθρωποι τον είχαν δει να κινείται με το αγροτικό του αυτοκίνητο και υπήρχε ελπίδα ότι είναι ασφαλής και κάποια στιγμή θα βρεθεί.
Όπως είπε, χθες το απόγευμα κάποιος που δεν γνώριζε ότι ο άνδρας είναι αγνοούμενος, τον είδε να κινείται σε χωματόδρομους στον οικισμό Σερβανάτες, τον χαιρέτισε και του μίλησε και όταν έμαθε ότι αγνοούνταν, ενημέρωσε τον γιό του.

Σήμερα το πρωί εθελοντές της ΛΕΔ πήραν προς το Καλαμάκι, γιατί ο 67χρονος δούλευε στα λατομεία, μήπως τον εντοπίσει και μια άλλη ομάδα πήγε προς τον οικισμό του Αγ. Λαυρεντίου, όπου συγγενής του είδε το αυτοκίνητο, που ήταν σε σημείο εκτός δρόμου και είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δύο δένδρα και στην προσπάθειά του να το βγάλει χάλασε τον δίσκο και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

Ο εθελοντής τόνισε ότι ο 67χρονος ήταν ευδιάθετος και είπε στον γιό του ότι βρισκόταν στο σημείο δύο μέρες – αν και εκτιμάται ότι ήταν στο σημείο από χθες το βράδυ με σήμερα το πρωί – τον ρώτησε αν πήγε να ταΐσει τις κότες και γενικά ήταν μεταξύ λογικής και μη λογικής.

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν η οικογένειά του διαπίστωσε ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του το μεσημέρι. Δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία και ακολούθησαν έρευνες το βράδυ της Τρίτης και όλη τη μέρα χθες, χωρίς να εντοπιστεί. Σήμερα, ο άνδρας εντοπίστηκε δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτειά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.