Χανιώτης έλαβε μήνυμα να εμβολιαστεί στη Μαγνησία!

Παραπλανητικά- ψεύτικα ή λανθασμένα μηνύματα μέσω πλατφόρμας ;

Πολλά είναι τα … απρόοπτα όσο και τα παράξενα που συμβαίνουν ή άλλα που ακόμη διερευνώνται, αναφορικά με τον εμβολιασμό των συνανθρώπων μας, με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Μόλις πριν λίγα 24ωρα μέσω του magnesianews.gr έγινε γνωστό, (μετά από σχετική αναφορά συμπολίτη γιατρού), ότι ηλικιωμένος κάτοικος της Φωκίδας έλαβε μήνυμα να εμβολιαστεί στον… Βόλο, αρκετά δηλαδή χιλιόμετρα μακριά απ΄τον τόπο κατοικίας του. Τώρα συνέβη κάτι περισσότερο… «τρελό», μιας που η Αργαλαστή προτάθηκε ως εμβολιαστικό κέντρο σε κάτοικο των Χανίων Κρήτης!
Συγκεκριμένα, μια είδηση που κοινοποιήθηκε από το site flashnews.gr με ειδήσεις απ΄ την Κρήτη, αναφέρει ότι «αρκετοί πολίτες είτε μέσω άυλης συνταγογράφησης είτε επειδή έχουν κάνει αίτηση για να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν για τον κορωνoϊό, λαμβάνουν αυτές τις ημέρες μηνύματα στο κινητό τους με τον χρόνο και τον τόπο εμβολιασμού τους. Δυστυχώς, φαίνεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν παραπλανητικά μηνύματα στα οποία οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Χανιώτης έλαβε ραντεβού για εμβολιασμό σε εμβολιαστικό κέντρο της Μαγνησίας!
Όμως αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι τι αναγράφει το μήνυμα.

Στο παραπάνω μήνυμα αναγράφεται στο πάνω μέρος τη λέξη demo11.

Όμως αυτό που πρέπει να γράφει το μήνυμα είναι EMVOLIO.

Σωστό μήνυμα
Είτε πρόκειται για λάθος του συστήματος είτε για εξαπάτηση. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή όταν στο πάνω μέρος αναγράφεται η λέξη demo11
https://flashnews.gr/post/449832/xaniwths-elabe-mhnyma-na-emboliastei-sth-magnhsia-prosoxh-se-paraplanhtika-mhnymata

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.