Χειροπέδες σε 11χρονο και 15χρονους διαρρήκτες στον Βόλο!

Aναγνωρίστηκαν από οπτικό υλικό που είχε καταγραφεί

Τη δράση τριών διαρρηκτών διέκοψαν χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου και της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς αναγνωρίστηκαν από οπτικό υλικό που είχε καταγραφεί από διαρρήξεις που είχαν πραγματοποιήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε οικία αλλά και σε καταστήματα. Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το νεαρό της ηλικίας των τριών διαρρηκτών, καθώς πρόκειται για δύο 15χρονους και έναν 11χρονο!

Συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι είχαν εισέλθει σε οικία ενός 41χρονου το μεσημέρι της 28ης Ιουλίου, από ανασφάλιστη είσοδο για να αφαιρέσουν το ποσό των 800 ευρώ, συνεχίζοντας την παράνομη δράση τους στις 9 Αυγούστου, όταν διέρρηξαν είσοδο καφενείου απογευματινές ώρες για να αφαιρέσουν από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 250 ευρώ.

Οι διαρρήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στις 11 Αυγούστου περίπου στις 15:30 διέρρηξαν παράθυρο καταστήματος εστίασης για να πάρουν ως λεία το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Ωστόσο οι κάμερες τους… έπιασαν, οπότε εντοπίστηκαν χθες για να συλληφθούν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.