«Χτύπησαν» ξανά οι αρνητές του εμβολίου- Νέα σημειώματα στον Βόλο κατά του Μητροπολίτη

Κάνουν λόγο για τριτοεμβολιασμένους που πεθαίνουν

«Ξαναχτύπησαν» άγνωστοι αλλά αρνητές του εμβολίου του κορωνοϊού στον Βόλο και μοίρασαν σε γραφεία και καταστήματα της πόλης σήμερα νωρίς το πρωί μία «διακήρυξη» γραμμένη στο χέρι που στρέφεται εναντίον των εμβολίων αλλά και του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

 

Το πρώτο περιστατικό με σημειώματα κατά του Μητροπολίτη είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο και σήμερα νωρίς το πρωί σε πολλά καταστήματα της Ερμού αλλά και σε γραφεία, άγνωστοι τοποθέτησαν νέα μηνύματα κατά των εμβολίων του κορωνοϊού.

Ο Μητροπολίτης από την πρώτη στιγμή δήλωσε υπέρμαχος των εμβολίων και προέτρεψε πιστούς και κλήρο να εμβολιαστούν. Σε κάποιους όμως αυτό δεν άρεσε.

Τα πρώτα σημειώματα που είχαν αφήσει οι άγνωστοι πέριξ της Νομαρχίας έγραφαν μεταξύ άλλων “Ξέρει ο κύριος Επίσκοπος, Πατέρας του Βόλου Ιγνάτιος ότι ο Covid 19 τι σημαίνει στα ανάποδα Divoc 19 στα εβραϊκά που τόσο κόβεται για τον μπολιασμό, ικανοποιώντας του αδελφούς του, εχθρούς του του Χριστού; Η λέξη κόβιτ 10 εξηγείται Διχασμός. Και ιδού το πετύχανε πλήρως”.

Τώρα τα νέα μηνύματα μπλέκουν τον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τον Μητροπολίτη, τους Σοφούς της Σιών, τα κανάλια ακόμη και την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Μάλιστα το χειρόγραφο σημείωμα το οποίο έχει φωτοτυπηθεί και μοιραστεί είναι γραμμένο με οξείες και δασείες, γεγονός που καταδεικνύει πως έχει γραφεί από κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία.

Ειδικότερα το καινούργιο σημείωμα αναφέρει «Στην Πληροφόρηση Ιανουαρίου- Μαρτίου ο Επίσκοπος Ιγνάτιος Βόλου Αγίου Νικολάου επιμένει ότι το εμβόλιο προερχόμενο από τους επιστήμονας, ότι είναι δώρο θεού και όσοι αντιδρούν αμαρτάνουν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει στερεότυπη γνώση από την Δύση της επιστημονικότητας που απαρτίζεται από την αίρεση του Πάπα, συνδιαλλαγή με αμερικανοεβραίων και ΕΕ, που είναι από Σιωνιστικές οργανώσεις με πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που κατευθύνουν το οικουμενισμό της Νέας Τάξεως Πραγμάτων με ενότητα όλων των εκκλησιών με έναν Μεσσία που περιμένουν που θα είναι ο αντίχριστος.

Αυτό κύριε Επίσκοπε Ιγνάτιε δεν σε απασχολεί; Φαίνονται που οι σχεδιασμοί κοροναϊός με προδιαγραφή τεχνεόντον με εμβόλιο αδοκίμαστο και συνέπειες θανάτων από εμφράγματα και θρόμβους απροόπτως και χωρίς προηγούμενες ενδείξεις κτλ. Εν αντιθέσει με το σίριαλ της Τσορτζίνας και τα παιδιά της δούλεψαν δημοσιογράφοι, ιατροί, δικηγόροι, ψυχολόγοι, δικαστικοί, υπουργός, νοσηλευτές, αρμόδιοι αξιωματικοί, χρονίως βάλλονταν την προσοχή το λαό με τα παραπλανητικά διαβολοκάναλα σ’ άλλες προτροπές. Και για τους θανάτους τριτοεμβολιασμένους που είναι στις 6.000 κανείς από τους φορείς πολιτικής και επισκόπους της περιβόητης αγάπης (όπως και για τους ανεμβολίαστους γιατρούς) ενδιαφέρον ουδέν.

Κανείς δεν πήρε την σκυτάλη να κάνει ανασκαφή να εντοπιστούν οι συνεχείς θάνατοι απρόοπτων. Σιωπή, μούγκα η πατρίδα διότι ο σχεδιασμός του αόρατου πολέμου έγινε με τα εμβόλια. Άλλωστε Άγιοι Παΐσιος, Τσαλίκης, Σοφία Κλησούρας, Αυγουστίνος, Φλωρίνης κλπ, προφήτευσαν. Και ο Επίσκοπος Βόλου μαζί του και άλλοι προχωρούν για την παγκόσμια κυβέρνηση των Εβραίων με λάφυρα σαν τον Ιούδα».

Απίστευτο! Σημειώματα σε ΙΧ στον Βόλο με μηνύματα κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου και του κορωνοϊού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.