Δ. Βαΐτσης: Όποιος είναι απέναντι στη Ν. Καπούλα που στηρίζει η Ν.Δ., είναι και απέναντι στο κόμμα

Επικριτικός ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου για την απόφαση Κοπάνα

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου Δημήτρης Βαΐτσης για την απόφαση του Αργύρη Κοπάνα, να συστρατευθεί με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, μιλώντας σήμερα το πρωί, στο «Ράδιο-Ένα 102,5».
Συνομιλώντας με τον Γ. Καρεκλίδη, τόνισε ότι «η ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ, δεν είναι σκληρή αλλά αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους. Η κοινωνία ζητά ακόμη σκληρότερες ανακοινώσεις. Την κίνηση του κ. Κοπάνα την περιμέναμε αλλά τώρα επισημοποιήθηκε, οπότε έπρεπε να αντιδράσουμε».
Όπως σημείωσε, «ο κ. Κοπάνας μπορεί να επικαλείται ό,τι θέλει, από τη στιγμή όμως που μπήκε σε μια εσωτερική διαδικασία επιλογής επικεφαλής και την θέση την πήρε η κα Καπούλα, μετά ο ίδιος φεύγει. Αυτά είναι καταδικαστέα τόσο για τον κ. Κοπάνα όσο και για οποιονδήποτε άλλον» .
Σύμφωνα με τον κ. Βαΐτση, «ήταν ξεκάθαρος και ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης που είχε έρθει στον Βόλο, ότι όποιος είναι απέναντι στο ψηφοδέλτιο που στηρίζει η Ν.Δ. είναι και απέναντι στο κόμμα».
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου, αναφέρθηκε και στην προγενέστερη κατάσταση στην περίπτωση των εκλογών στο δήμο Βόλου, τονίζοντας ότι «άλλες εκλογές ήταν αυτές του 2014, καθώς στελέχη της ΝΔ. τότε πήγαν σε διάφορα ψηφοδέλτια, αφού η ΝΔ δε στήριξε επίσημα κανέναν συνδυασμό. Σε αυτές τις εκλογές όμως, η Ν.Δ. στηρίζει επίσημα τη Νάνσυ Καπούλα. Θα υπάρξουν αντιδράσεις από τα κεντρικά του κόμματος γιατί ήταν ξεκάθαρη η στήριξη της ΝΔ. στη Νάνσυ Καπούλα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.