Δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό σε εργαζόμενους της ΠΕ Μαγνησίας

Μετά από αίτημα της αντπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη

Δειγματοληπτικός έλεγχος σε εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για covid 19 πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από αίτημα της Αντιπεφερειάρχη, Δωροθέας Κολυνδρίνη σε ΕΟΔΥ και ΚΟΜΥ.

Eιδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής την ιατρό κ. Ζωή Θέου, πραγματοποίησε τα πρώτα δειγματοληπτικά τεστ σε περισσότερους από 40 υπαλλήλους. Η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες όπου θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους υπόλοιπους υπαλλήλους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη η οποία υποβλήθηκε και η ίδια σε δειγματοληπτικό τεστ, ευχαρίστησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που ανταποκρίθηκε στο αίτημά της, δηλώνοντας «στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΕΟΔΥ, αλλά και όλου του κρατικού μηχανισμού, είναι η παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού, αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Είναι πάγια η πεποίθησή μας ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη με τον αόρατο εχθρό».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.