Δεν πρόλαβε να ανακαινιστεί και …έκλεισε για σήμερα το Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας

Ανακαινίζεται με δόσεις καθώς ο εργολάβος πήρε παράταση για τις εργασίες

Με τα βαΐων και κλάδων εγκαινιάστηκε (!) μόλις την Τρίτη το ανακαινισμένο Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας από τον Δήμαρχο Βόλου και τρεις μέρες μετά οι σύλλογοι έλαβαν ενημέρωση ότι οι προπονήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη μεγάλη πισίνα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, χωρίς να γίνονται γνωστοί στους Συλλόγους οι λόγοι αυτοί.
Δεν πρόλαβε δηλαδή να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο και ξαφνικά έκλεισε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, μετά την ανακαίνιση…
Οι Σύλλογο ενημερώνουν τους κολυμβητές για την εξέλιξη αυτή και για το χαμένο μάθημα και αναμένουν τη Δευτέρα νέες οδηγίες και διευκρινήσεις.

Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κολυμβητήριο με παράταση στον εργολάβο για εργασίες!
Κι ενώ οι Σύλλογοι δεν ενημερώθηκαν ποια ήταν τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν, έρχεται ο Δήμος και επισήμως, μέσω Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και εισήγησή της προς την οικονομική επιτροπή και παραδέχεται πως η ανακαίνιση γίνεται με δόσεις, καθώς μπορεί να έγιναν εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κολυμβητήριο- συνήθως εγκαίνια δεν γίνονται στις ανακαινίσεις- αλλά οι εργασίες αποκατάστασης δεν ολοκληρώθηκαν!
Ο αρμόδιος εργολάβος ζήτησε παράταση των εργασιών έως τις 28 Φεβρουαρίου, καθώς παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην εκκρεμότητα παράδοσης των ισοθερμικών καλυμμάτων των κολυμβητικών δεξαμενών 50μ & εκμάθησης, με τον εξοπλισμό να κατασκευάζεται στο εξωτερικό. Σημειώνεται πως το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την παράδοση του Κολυμβητηρίου ήταν 31/12-2021

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.