Δεν προσδιορίζει επακριβώς αν έγινε η ερωτική πράξη με 15χρονη, η ιατροδικαστική εξέταση ;

Ενώ σήμερα απολογείται ο 30χρονος αλλοδαπός που φέρεται ως θύτης

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της 15χρονης από τον Βόλο που δήλωσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο αλλοδαπό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν είναι ξεκάθαρο αν έγινε η ερωτική πράξη (κάτι που ισχυρίστηκε η ίδια), αλλά αναφέρεται και στην κατάθεση της ίδιας και των γονέων της στην Αστυνομία.
Ο 30χρονος Αλβανικής καταγωγής που κρατείται για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη, σε βαθμό κακουργήματος, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί όπως είναι ήδη γνωστό, σήμερα στον ανακριτή.
Δεν προσδιορίζει επακριβώς αν έγινε ερωτική πράξη η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε χθες η ανήλικη με νοητική υστέρηση, που την Τρίτη κατήγγειλε με τους γονείς της το θέμα. Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, από την εξέταση προέκυψε ότι δεν μπορεί να διαπιστωθεί με βεβαιότητα αν έγινε η γενετήσια πράξη και δεν προκύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ακόμη, όπως προκύπτει από την εξέταση του κοριτσιού από παιδοψυχολόγο, μπορεί να έχει 67% νοητική υστέρηση, όμως μπορεί να καταλάβει, έχει αντίληψη και λόγο.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την περασμένη Τρίτη στον Βόλο, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη την υπόθεση. Φερόμενος ως θύτης ένας 30χρονος και θύμα μια ανήλικη κοπέλα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω social media και γρήγορα ανέπτυξαν σχέσεις.

Στη δημοσιότητα στοιχεία της δικογραφίας

Στο μεταξύ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν σε ΜΜΕ της Αθήνας στοιχεία της δικογραφίας, όπως η κατάθεση της ανήλικης στην Αστυνομία.
Όπως αναφέρει στην κατάθεση της, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία και την οποία παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr, οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.«Τον γνώρισα μέσω facebook και του έστειλα πρόσκληση για να γίνουμε φίλοι περίπου στις γιορτές. Του είπα πόσο χρονών είμαι και μου είπε ότι είναι Αλβανός», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη κοπέλα.
Στη συνέχεια της κατάθεσης της μιλάει για το πως κλείστηκε το ραντεβού την περασμένη Τρίτη, αλλά και για το τι επακολούθησε στο σπίτι που την οδήγησε ο 30χρονος. «Βρεθήκαμε σε ένα σημείο του Βόλου και στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι. Καθίσαμε στον καναπέ και στη συνέχεια μου ζήτησε να βγάλω τη ζακέτα μου γιατί είχε ζέστη. Τελικά βγάλαμε κι οι δύο μας όλα τα ρούχα μας και ήρθε από πάνω μου», είπε η 15χρονη.
Στη συνέχεια σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 15χρονη κοπέλα υπήρξε σεξουαλική επαφή με τον 30χρονο. Από την πλευρά του ο αλλοδαπός στην απολογία του ανέφερε ότι δεν γνώριζε για τη νοητική υστέρηση της κοπέλας κι ότι προχώρησαν σε φιλιά και χάδια, χωρίς να ολοκληρωθεί γενετήσια πράξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.