ΔΕΥΑΜΒ: Διακοπή υδροδότησης τμήματος και των Άνω Λεχωνίων!

«Λόγω βλαβών που προκάλεσε, ο ανάδοχος αντικατάστασης του δικτύου»!

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα κατοίκων και επισκεπτών, πολλών περιοχών του δήμου Βόλου, λόγω του …μαρτυρίου της σταγόνας που βιώνουν με τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης ή της χαμηλής πίεσης στο δίκτυο…
« Διακοπή υδροδότησης τμήματος των Άνω Λεχωνίων, λόγω βλαβών που προκάλεσε, ο ανάδοχος αντικατάστασης του δικτύου» (!) γνωστοποίησε η ΔΕΥΑΜΒ, ενώ υπερκατανάλωση διαπίστωσε η επιχείρηση στα Κάτω Λεχώνια, καλώντας τους πολίτες… για μείωση της κατανάλωσης.
Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, «λόγω βλαβών που προκάλεσε στο υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης των Άνω Λεχωνίων, ο ανάδοχος αντικατάστασης του δικτύου, προκλήθηκε φραγή στο δίκτυο με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης τμήματος των Άνω Λεχωνίων. Η ΔΕΥΑΜΒ θα διακόψει τις εργασίες του ανάδοχου μέχρι το φθινόπωρο. Συνεργεία της υπηρεσίας ήδη βρίσκονται στον τόπο της βλάβης και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η υδροδότηση στον οικισμό να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.
Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «λόγω υπερκατανάλωσης η στάθμη της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης των Κ. Λεχωνίων, είναι εξαιρετικά χαμηλή, με αποτέλεσμα να υπάρχει μείωση πίεσης στους καταναλωτές ή και πλήρης διακοπή της υδροδότησης. Απευθύνουμε έκκληση για μείωση της κατανάλωσης ώστε η υδροδότηση των Κ. Λεχωνίων να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.