ΔΕΥΑΡΦ: Αναμονή για τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού- Κλειστά αύριο τα σχολεία

Σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου προκειμένου να ενημερώσει για το νερό στην περιοχή του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου. Ειδικότερα τονίζει ότι βρίσκεται σε  αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων των αναλύσεων νερού από τον ΕΟΔΥ  και την Διεύθυνση Υγείας ισχύουν οι απαγορεύσεις και οι συστάσεις που έχουν ανακοινωθεί όσον αφορά την χρήση του νερού ( μόνο για την τουαλέτα).

Η ΔΕΥΑΡΦ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση μόλις θα έχει ενημέρωση για την ποιότητα του νερού.

Να σημειωθεί πως από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο υπήρχαν διακοπές της ύδρευσης προκειμένου να καθαριστεί το δίκτυο και η δεξαμενή, μετά τον εντοπισμό σαλμονέλας. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Χατζηχριστοδούλου είχε αναφέρει σε συνέντευξη Τύπου, ότι στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα δοθεί προς χρήση το νερό. Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα τελευταία αποτελέσματα των αναλύσεων, τα οποία και περιμένει η ΔΕΥΑΡΦ.

Κλειστά τα σχολεία

Στο μεταξύ, με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου και σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων κλειστά θα παραμείνουν τη Τριτη 11/6/2024   τα   Νηπιαγωγεία   και   τα   Δημοτικά   Σχολεία   Ριζομύλου   και Στεφανοβικείου   καθώς   και   ο   Παιδικός   Σταθμός   Ριζομύλου   εν αναμονή των αποτελεσμάτων των αναλύσεων για προληπτικούς λόγους.

Το  Γυμνάσιο Στεφανοβικείου λόγω των ενδοσχολικών   εξετάσεων θα λειτουργήσει κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προτείνει  η   Διεύθυνση  Υγείας   για  την   ασφάλεια  και   την  υγιεινή  της σχολικής κοινότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.