Διάκριση για Βολιώτες μαθητές με αργυρά μετάλλια στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα – «Αρχιμήδης 2020»

Δυο από τους εννέα μαθητές που συμμετείχαν

Δυο από τους εννέα μαθητές που συμμετείχαν στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα – Αρχιμήδης 2020, διακρίθηκαν κερδίζοντας επάξια αργυρά μετάλλια, όπως ανακοίνωσε, το Παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Σπύρος Καλλίας, του 5ου Γυμνασίου Βόλου και Βασίλης Μηλαράς, του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας κατέκτησαν αργυρά μετάλλια στην ομάδα μαθητών του Γυμνασίου. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στην Τελετή Απονομής, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου), οι μαθητές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ως επιβράβευση της εξαιρετικής τους επίδοσης.
Όπως τονίζεται, «η Διοικούσα Επιτροπή συγχαίρει θερμά τους μαθητές, τις οικογένειές τους που στέκονται ηθικοί αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο αυτό δρόμο της αριστείας, καθώς και τους καθηγητές τους που τους προετοιμάζουν για τις επιτυχίες τους αυτές», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.