ΔΕΠΑ

Μεγάλη επιτυχία για τη μαθήτρια του παραρτήματος Μαγνησίας, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Κωνσταντίνα Ευστ. Ρασβάνη, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του 1ου Λυκείου Βόλου. Όπως έγινε γνωστό, «η Κωνσταντίνα επελέγη στην ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Μαθηματική Ολυμπιάδα Κοριτσιών (EGMO) του 2019, η οποία διεξήχθη στο Κίεβο της Ουκρανίας από 7 έως 13 Απριλίου 2019 και έλαβε διάκριση με «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ».
Την Εθνική Ομάδα των κοριτσιών αποτελούσαν συνολικά τέσσερα κορίτσια, δυο μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που απέσπασαν χάλκινα μετάλλια, μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου και η Κ. Ρασβάνη που απέσπασαν «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ».
Είναι η πρώτη φορά που μαθήτρια του Παραρτήματός μας συμμετέχει και διακρίνεται στο διαγωνισμό αυτό. Στην Κωνσταντίνα αξίζουν πλέον τα συγχαρητήρια καθώς είναι η πιο μικρή στην ηλικία διαγωνιζόμενη στο διαγωνισμό, όπου μαθήτριες και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου διαγωνίζονται πάνω στα ίδια θέματα.
Η Δ.Ε. του Παραρτήματός μας συγχαίρει τη μαθήτρια για την μεγάλη της αυτή επιτυχία και την οικογένειά της και τους καθηγητές της που τη στηρίζουν αδιαλείπτως στην προσπάθειά της αυτή».