Διερευνητικές οι πρώτες… εορταστικές βόλτες στην αγορά

Η κίνηση της Κυριακής, ήταν καλό σημάδι, ωστόσο οι έμποροι αναμένουν τις επόμενες ημέρες

Με εορταστικό ωράριο λειτουργίας, ανοικτά πρωί και απόγευμα (09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00), λειτουργούν τις καθημερινές πλέον τα καταστήματα του Βόλου, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοιχτά 10.00 π. έως 18.00 μ.μ και την Κυριακή 11.00π.μ έως 18.00μ.μ.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος, «ήταν μία απ΄ τις Κυριακές που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εμπόρους, καθώς δεν έχουν καταβληθεί συντάξεις, δώρα, επιδόματα κλπ. Ωστόσο, ο κόσμος κυκλοφόρησε, όμως δεν έγιναν οι αντίστοιχες αγορές για κάποιους. Ήταν η πρώτη Κυριακή που σε έρευνα που κάναμε με τηλεφωνήματα, προκειμένου να πιάσουμε το σφυγμό, είδαμε ότι κάποιοι συνάδελφοι ευνοήθηκαν, όπως οι έμποροι της Ερμού. Περιμένουμε να καταβληθούν τα μερίσματα κλπ.». Όπως σημείωσε, «είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε τις επόμενε ημέρες, ώστε να δούμε αν μπορούμε να έχουμε αύξηση του τζίρου».
Εορταστική κλήρωση
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ετοιμάζει μια εορταστική κλήρωση για τους φίλους καταναλωτές. Όσα τοπικά καταστήματα συμμετέχουν έχουν λάβει μια ειδική σήμανση, που δηλώνει ότι είναι ένα από τα καταστήματα, που δίνουν την ευκαιρία να κληρωθούν εορταστικές δωροεπιταγές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.