Δήλωνε οκτώ διαφορετικά επώνυμα, τέσσερις ημερομηνίες γέννησης και τέσσερις χώρες καταγωγής!

Ταυτοποιήθηκε δράστης 13 κλοπών αυτοκινήτων στον Βόλο, το 2017

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης 13 κλοπών σε αυτοκίνητα που έγιναν το 2017 στον Βόλο. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό κρατούμενο που είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές Κορυδαλλού για κλοπές. Το χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης δήλωσε οκτώ επώνυμα (!), διαφορετικά μικρά ονόματα, πατρώνυμα και μητρώνυμα, όπως και τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης και τόπους καταγωγής!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός δήλωνε ότι κατάγεται από την Παλαιστίνη, τη Γαλλία, το Βέλγιο και άλλοτε την Αλγερία. Επίσης δήλωνε στις αρχές ότι γεννήθηκε το 1987, το 1983, το 1985 ή το 1980…
Ακόμη, εμφανιζόταν με επτά διαφορετικά επώνυμα και κατά το δοκούν άλλα μικρά ονόματα, πατρώνυμα και μητρώνυμα και επιπλέον δήλωσε ότι διέμενε σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Ο «φαντομάς» αλλοδαπός είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Οκτώβριο του 2020 και είχε συλληφθεί με ένταλμα του ανακριτή Αθήνας, για σωρεία κλοπών.
Η ταυτοποίηση του δράστη έγινε από το γενετικό υλικό, που συλλέχθηκε, από 13 κλοπές αυτοκινήτων στο Βόλο, που έγιναν μεταξύ 10 και 13 Αυγούστου του 2017, από τα οποία έκλεβε διάφορα πράγματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.