Δημ. Κολυνδρίνης: Αυξημένη η κίνηση σε σχέση με προηγούμενες ημέρες, μειωμένη σε σχέση με πέρυσι

«Φοβικό» το κλίμα… με ένα κρούσμα υπάρχουν ακυρώσεις, όταν ηρεμούμε λίγο, ο κόσμος ξεκινάει να μετακινηθεί

Αυξημένη καταγράφεται στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, η κίνηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, μειωμένη είναι ωστόσο, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο-Ένα και τον Ηλία Κουτσερή, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης.
Όπως τόνισε, «διανύουμε τον Αύγουστο, η κίνηση έχει αυξηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια σίγουρα είναι μειωμένη. Υπάρχει κίνηση στον νομό μας για διακοπές, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης

Σύμφωνα με τον κ. Κολυνδρίνη, «τα πρωτόκολλα τηρούνται απαραίτητα από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, όλοι οι εργαζόμενοι φοράνε μάσκα, τα λεωφορεία απολυμαίνονται μετά από κάθε δρομολόγιο, συστήνουμε σε όλους τους επιβάτες να φοράνε και αυτοί μάσκα, γιατί είναι υποχρεωτική μέσα στο λεωφορείο.
Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ο Αύγουστος , είναι πρόβλημα μεγάλο, ο κόσμος είναι φοβισμένος (ειδικότερα οι πιο μεγάλες ηλικίες). Πιστεύουμε να εξομαλυνθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό γιατί αν συνεχίσει έτσι θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για όλους. Όλες οι επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα, όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν πρόβλημα, θα έχει πρόβλημα γενικά η κοινωνία και η οικονομία. Δεν είναι το θέμα του ΚΤΕΛ, είναι θέμα όλου του κόσμου. Το ένα φέρνει το άλλο, η οικονομία είναι αλυσίδα, αρχίζουν και σπάνε τα γρανάζια της αλυσίδας και σιγά -σιγά θα υπάρξει θα υπάρξει πρόβλημα μεγάλο. Πρέπει το συντομότερο δυνατό σε αυτό το θέμα, να βρεθεί λύση».

«Με αδικίες… αλλά το παλεύουμε»

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, «η πληρότητα βρίσκεται στο 65% , ωστόσο υπάρχει ένα προβληματάκι απ΄την Παρασκευή ως την Κυριακή που καταγράφεται κάποια αυξημένη κίνηση, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν είναι τόσο μεγάλη κίνηση. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που το παλεύουμε, αλλά θεωρούμε εδώ ότι υπάρχει μια αδικία από την στιγμή που στα αεροπλάνα είναι 100% πληρότητα, στα καράβια είναι 80%, στα λεωφορεία έμεινε 65%. Κάποιες μέρες θα βοηθούσε να προβλέπεται μεγαλύτερη πληρότητα. Ωστόσο, το τηρούμε και θα συνεχίσουμε να το τηρούμε». Ερωτηθείς για τα δρομολόγια που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη πληρότητα, τόνισε ότι «κινείται όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου, το Νότιο Πήλιο και το Ανατολικό Πήλιο και κάποια κίνηση υπάρχει προς τα παράλια του Αλμυρού, δηλαδή Αμαλιάπολη και Πτελεό. Αλλά ο μεγαλύτερος όγκος των επιβατών είναι στο Πήλιο, Αιγαίο και Παγασητικό. Ο κόσμος πάει για τις διακοπές του, να κάνει τα μπάνια του, υπάρχει διάθεση. Απλά ο πανικός που δημιουργείται καθημερινά, τον κόσμο τον κάνει πιο διστακτικό και πιο επιφυλακτικό. Είχαμε και τα προβλήματα με τα κρούσματα. Θέλει λίγο προσοχή γιατί πολλές φορές η μετακίνηση του κόσμου, οι διακοπές είναι η ψυχολογία. Εγώ βλέπω εδώ, ότι με το που ακούνε ένα κρούσμα αμέσως υπάρχουν ακυρώσεις, με το που ηρεμούμε λίγο και τα πράγματα πάνε καλύτερα ο κόσμος ξεκινάει να μετακινηθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.