Δήμαρχος Αλοννήσου για δολοφονία Καρολάιν: Ο κόσμος είναι σε σοκ, να σταματήσει η υπερπροβολή της υπόθεσης

Η επόμενη μέρα στο νησί

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εξακολουθεί να συγκλονίζει και εκτός από τα Γλυκά Νερά, έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο, νησί των Σποράδων, την Αλόννησο που έζησε και μεγάλωσε η αδικοχαμένη μητέρα.

Για την κατάσταση στο νησί μίλησε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος, Πέτρος Βαφίνης. «Ο κόσμος του νησιού είναι σε σοκ. Όμως θα πρέπει να σταματήσει σιγά – σιγά η υπερπροβολή αυτής της υπόθεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφού ούτε την δικαοσύνη βοηθάει ούτε τους γονείς, ούτε το νησί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου.

Και προσθέτει: «τα πράγματα με τον τουρισμό φέτος είναι πολύ δύσκολα αφού το νησί μας δουλεύει με την Βρετανία και δεδομένης της κατάστασης δεν υπάρχει τουρισμός μέχρι τώρα».

Την ίδια στιγμή όπως μεταδίδει το grtimes.gr, η αντιπρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων Αλοννήσου Χαρίκλεια Θεοδώρου, από διάφορα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αλλά και από επικοινωνία που έχει η ίδια με Βρετανούς, είναι πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρονται να πάνε στην Αλόννησο για να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Οι ξενοδόχοι από την πλευρά τους, όπως αναφέρει η πρόεδρος κα. Μαλαματένιου, πιστεύουν ότι το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το νησί αλλά το πανελλήνιο και όχι μόνο, δεν θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε για το αποτρόπαιο έγκλημα της κόρης του στη βρετανική Daily Mail με περηφάνια και όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.