Δήμος Ρ. Φεραίου: Ήπιε και απείλησε να σκοτώσει με καραμπίνα τη γυναίκα και το δύο ετών παιδί τους!

Ένας 40χρονος που θα δικαστεί σήμερα και παρέμεινε κρατούμενος

Τα ήπιε, έβρισε και χτύπησε τη σύζυγό του, απείλησε την ίδια και το 2 ετών παιδί τους ότι θα τους σκοτώσει με καραμπίνα! Ο λόγος για έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, και δημιούργησε επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου του περασμένο Σάββατο.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής, προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή σε ανήλικο, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης κατοχής όπλου και πυρομαχικών, ζήτησε προθεσμία προκειμένου το Δικαστήριο να του ορίσει συνήγορο, θα δικαστεί σήμερα και παρέμεινε κρατούμενος.
Ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι το Σάββατο το βράδυ στο χωριό που διαμένει με την οικογένειά του, ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ, χτύπησε στο κεφάλι και στο άνω χείλος την σύζυγό, του, την εξύβρισε και την απείλησε ότι αν τον καταγγείλει θα την σκοτώσει με το κυνηγητικό όπλο που παράνομα κατείχε, ενώ στρεφόμενος στον ανήλικο γιο του 2-3 ετών, τον απείλησε ότι εάν πάρει το μέρος της μητέρας του θα τον σκοτώσει κι αυτόν.

Ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι, τα όσα του καταλογίζονται είναι αναληθή, ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου ο δικηγόρος ο οποίος του όρισε το δικαστήριο να μελετήσει τη δικογραφία. Στο Δικαστήριο θα καταθέσει η επίσης υπήκοος Αλβανίας σύζυγός του, για την οποία ζητήθηκε διερμηνέας, ενώ στο Δικαστήριο βρέθηκε και το παιδάκι του ζευγαριού, που έπαιζε στους διαδρόμους, παρουσία του παππού του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.