Δήμος Βόλου κατά Κολυνδρίνη και «Επιτροπής Πολιτών» για το εργοστάσιο σκουπιδιών

«Η κα Αντιπεριφερειάρχης, έχει πλήρη άγνοια του θέματος ή απλώς ψηφοθηρεί», αναφέρει…

Με επίθεση τόσο στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, όσο και κατά μελών της «Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών» και με το γνωστό ύφος της ειρωνικής διάθεσης σε κάθε αντίθετη άποψη, απαντά ο δήμος Βόλου, στα όσα έγιναν γνωστά χθες, αναφορικά με την άρνηση πολιτών και αντιπεριφερειάρχη, στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής srf στον Βόλο.
Όπως τονίζεται, «αν και η «ανακοίνωση» σύμφωνα με την οποία η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εγκριθεί μελέτη από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων από το Δήμο Βόλου δόθηκε από την γνωστή αναξιόπιστη κίνηση πολιτών, που λειτουργεί με κίνητρα εν πολλοίς αδιευκρίνιστα, εν τούτοις το γεγονός ότι δεν διαψεύστηκε, μας επιτρέπει να εικάσουμε πως όντως έγινε. Αυτό μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα: Ή ότι η κ. Αντιπεριφερειάρχης έχει πλήρη άγνοια του θέματος ή ότι απλώς ψηφοθηρεί χαριεντιζόμενη με τους Λημνιούς και τους Μπαξεβανόπουλους ή ότι βρίσκεται σε ευθεία διάσταση με τον πολιτικό της προϊστάμενο, Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, που μόλις προ ημερών δήλωνε ότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης θα χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ.
Έτσι, αφού υπενθυμίσουμε ότι υπεύθυνη και αποκλειστικά αρμόδια για τα θέματα που αφορούν την πόλη του Βόλου είναι μόνο η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι θεσμικοί ή εξωθεσμικοί παράγοντες, που καμία σχέση έχουν με αυτήν, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επίσημες διευκρινίσεις για την βασιμότητα ή μη των δηλώσεων αυτών για να καθορίσουμε τη στάση μας.
Εμείς συνεχίζουμε με βάση τον εγκεκριμένο εθνικό και ευρωπαϊκό σχεδιασμό και όχι τις επιθυμίες ή τις ιδεοληψίες κάθε πολιτικάντη ή κάθε τυχοδιώκτη. Προχωρούμε για ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό Βόλο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μέλλοντος και η τύχη των ανθρώπων του δεν θα ορίζεται από τους κάθε λογής Λημνιούς και όσους με πρακτικές και συμπεριφορές μια απολιθωμένης πολιτικής σκέψης τον καθήλωσαν στην υπανάπτυξη και του στέρησαν μοναδικές αναπτυξιακές ευκαιρίες, βάσει των δυνατοτήτων που υπάρχουν και που εμείς αξιοποιούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.