Δήμος Βόλου: Απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε σύμβουλο του Μητσοτάκη

"Γαλάζια" στελέχη ανέλαβαν τις διαδικτυακές καμπάνιες του Δήμου Βόλου

Γαλάζια στελέχη, μεταξύ αυτών και ειδική σύμβουλος του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οι αποδέκτες απευθείας αναθέσεων ύψους χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Βόλου για διαφημιστικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Όπως προκύπτει από έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το magnesianews.gr, τα “γαλάζια” στελέχη Νίκος Δημάκης που είναι ιδρυτής και εταιρίας Virality και η σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Χάρις Κούτση, έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια απευθείας αναθέσεις ύψους 60.208 ευρώ για την τουριστική προβολή του Δήμου Βόλου προχωρώντας σε διαδικτυακές καμπάνιες για τον Βόλο. Πρόκειται βεβαίως για νόμιμες αναθέσεις, οι οποίες όμως έγιναν σε άτομα τα οποία έχουν και πολιτική ιδιότητα και μάλιστα στο κυβερνών κόμμα, στοιχείο το οποίο δεν μπορεί να παραβλεφθεί, ιδίως σε μία συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας διαδικτυακού μάρκετινγκ Νίκος Δημάκης, παλιό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και σήμερα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει και από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μέσω της εταιρίας Virality, ανέλαβε την ανάπτυξη και τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την Τουριστική προβολή και διαφήμιση των δράσεων του Δήμου Βόλου, με απευθείας αναθέσεις που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ . Στην πορεία και συγκεκριμένα στις 28/10/2021 η σύμβουλος του πρωθυπουργού και συντονίστρια της Νέας Δημοκρατίας Χαραλαμπία (Χάρις) Κούτση εισήλθε ως εταίρος εξαγοράζοντας το 35% στην BUILD, ENGAGE AND SPREAD CONSULTING SERVICES» που συνεχίζει και λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο Virality.

Τις αποφάσεις απευθείας ανάθεσης μάλιστα υπογράφει ο παλιός ΟΝΝΕΔίτης και σήμερα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας Ανδρέας Ζέρβας, γιος του πρώην στελέχους της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Ζέρβα.

To βιογραφικό της συντονίστριας της Νέας Δημοκρατίας Χάρις Κούτση, όπως εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.