Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του στελέχους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του και κρατείται μέχρι να απολογηθεί την Πέμπτη

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε πριν λίγη ώρα ο Εισαγγελέας Βόλου σε βάρος του στελέχους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα Σκιάθου, που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής για παιδική πορνογραφία. Η δίωξη αφορά σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν για να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε διατηρείται η κράτησή του.

Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.

Ο ίδιος φέρεται να συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρόνων, ενώ χθες τα ξημερώματα η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις που δεν της δόθηκαν. Το πρωί της Κυριακής, η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.