Δείτε ποιοι είναι οι αριστούχοι της Μαγνησίας

Χαμηλότερες ωστόσο οι βαθμολογίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια…

Δύσκολες και άκρως απαιτητικές ήταν τελικά οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους και της Μαγνησίας, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν «χαμηλές πτήσεις» σχετικά με άλλα χρόνια. Παρόλα αυτά υπήρξαν απόφοιτοι οι οποίοι αρίστευσαν και ατενίζουν πλέον με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους. Οι αριστούχοι από κάθε σχολείο, μίλησαν στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» για την επιτυχία τους και τις δυσκολίες που συνάντησαν.

Κωνσταντίνος Μαντζίρης, 19.136 μόρια, 2ο ΓΕΛ Βόλου

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε με συστηματικό διάβασμα αλλά χωρίς στερήσεις να αριστεύσει στο σχολείο του σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση σ’ αυτό και τη δεύτερη καλύτερη στη Μαγνησία. Γιος του γνωστού οφθαλμίατρου της πόλης, ο Κωνσταντίνος Μαντζίρης θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην Ιατρική, πιθανώς όμως σε άλλη ειδικότητα.

Αναστάσιος Πασχαλίδης, 17.908 μόρια, 1ο ΓΕΛ Βόλου

Απαιτητικά χαρακτήρισε ο Απόστολος τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να γράψει καλά και να συγκεντρώσει το δεύτερο μεγαλύτερο βαθμό στο σχολείο του. Η σχολή που τον ενδιαφέρει είναι το ΣΣΑΣ Οικονομικό ή το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, 18.819 μόρια, Μουσικό Σχολείο

Απόλυτα ικανοποιημένη για την επιτυχία και την πρωτιά στο σχολείο της δήλωσε η Ευαγγελία, η οποία σημείωσε πως με κόπο, προσπάθεια και πρόγραμμα ήρθε το τελικό κι ευχάριστο για την ίδια αποτέλεσμα. Η Ιατρική Σχολή είναι η επιλογή της.

Φωτεινή Παλαμίδη, 18.012, 3ο ΓΕΛ Βόλου

Στην ψυχραιμία κρίθηκε το αποτέλεσμα, σημείωσε η Φωτεινή Παλαμίδη, αριστούχος του 3ου Λυκείου Βόλου η οποία μάλιστα συμμετείχε για δεύτερη φορά στις πανελλαδικές εξετάσεις –πέρυσι είχε συγκεντρώσει 17.231 μόρια- η οποία στοχεύει στην Ιατρική Σχολή, αλλά μέσα στις επιλογές της είναι και η Οδοντιατρική και η Φαρμακευτική Σχολή.

Φρειδερίκη- Μαρία Τσιουκαντάνα, 17.999, 7ο ΓΕΛ Βόλου

Απόλυτα ικανοποιημένη δήλωσε η Φρειδερίκη για το αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς τα μόρια που συγκέντρωσε θα της ανοίξουν την πόρτα του Τμήματος Ιστορίας, Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ίδια ανέφερε πως ήταν δύσκολα όλα τα χρόνια του Λυκείου, όμως τελικά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Μαρία Κοκόλα, 18267, ΓΕΛ Καναλίων

Στη σχολή Ανθυποπυραγών θέλει να εισέλθει η αριστούχος του Λυκείου Καναλίων και να κάνει πραγματικότητά το όνειρό της. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη καθώς η απόσταση από το Βόλο για τα φροντιστήρια, οι καιρικές συνθήκες, τα δρομολόγια με το λεωφορείο ήταν εμπόρια που όμως δεν έκαμψαν το στόχο της.

Σταύρος Ανδραδόπουλος, 18. 430 μόρια, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου

Με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς του αλλά και την πλήρη στήριξη των καθηγητών του σχολείου του, ο Σταύρος κατόρθωσε και συγκέντρωσε 18.430 μόρια και η εισαγωγή στο Τμήμα Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι σίγουρη.

Απόστολος Γερογιάννης, 18.924 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου

Ευτυχισμένος δήλωσε ο Απόστολος Γερογιάννης, που συγκέντρωσε 18.924 μόρια και ο στόχος της Ιατρικής Σχολής, που αποτελεί παιδικό του όνειρο θα λάβει σάρκα και ο οστά. Ο αριστούχος του 8ου ΓΕΛ Βόλου χαρακτήρισε απαιτητική την χρονιά που πέρασε, αλλά ευτυχώς οι κόποι του απεδωσαν καρπούς.

Ειρήνη Χονδρού, 18.735 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου

Μια απαιτητική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την αριστούχο του 8ου ΓΕΛ Βόλοτ, η οποια στοχεύει στο ΣΣΑΣ Οικονομικό στη Θεσσαλονίκη ή στο Οικονομικό Τμήμα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η Ειρήνη ανέφερε ότι η επιτυχία της ήταν αποτέλεσμα χρόνων και όχι μόνο του τελευταίου έτους.

Ιωάννα Πανάγου, 18.711 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου

Μια αρκετά δύσκολη χρονιά, χαρακτήρισε η Ιωάννα αυτή που πέρασε, αλλά εκείνο που τη βοήθησε για την επιτυχία της ήταν το συστηματικό διάβασμα των προηγούμενων ετών. Στόχος της Ιωάννας είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Μυρσίνη Κωνσταντοπούλου, 17.549 μόρια, ΓΕΛ Αγριάς

Μια χρονιά κούρασης και διαβάσματος έκλεισε με επιτυχία για τη Μυρσίνη. Η αριστούχος του Λυκείου Αγριάς μένει στην Άφησσο, πήγαινε σχολείο στην Αγριά και φροντιστήρια στο Βόλο. Παρ’ όλη την καθημερινή της ταλαιπωρία η Μυρσίνη πλέον βλέπει την πόρτα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στην Αθήνα να ανοίγει διάπλατα για εκείνη.

Παναγιώτης Στέκας, 18.006 ΓΕΛ Αλμυρού

Ιατρική, Μοριακή Βιολογία, Κτηνιατρική και Οδοντιατρική είναι οι επιλογές του πρώτου του Λυκείου Αλμυρού, Παναγιώτη Στέκα. Ο αριστούχος πέρασε μια κουραστική χρονιά ενω τα θέματα των πανελληνίων τον ξάφνιασαν με τη δυσκολία τους. Παρόλα αυτά εκείνος πέτυχε το στόχο του.

Χρήστος Νικητάκης, 18.053 μόρια, ΓΕΛ Σκιάθου

Ο Χρήστος Νικητάκης από τον τομέα της Οικονομίας συγκέντρωσε 18.053 μόρια και όπως είπε επιθυμεί να εισαχθεί στη σχολή Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, γιατί δηλώνει και Ολυμπιακός. Όπως αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας ήταν το πρόγραμμα και το οργανωμένο διάβασμα.

Γιάννης Λίτσος, 18.616 μόρια, Σκόπελος

Ο Γιάννης Λίτσος εκτός από το πολύωρο καθημερινό διάβασμα ειδικά τους τελευταίους μήνες, ασχολείται και με την ομάδα καλαθοσφαίρισης του νησιού. Ο αριστούχος επιθυμεί να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και ο στόχος του θα γίνει πραγματικότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.