Δύο αιφνίδιοι θάνατοι γυναικών σήμερα στο Βόλο

Μια 56χρονη έχασε αισθήσεις και μια 67χρονη ήταν νεκρή στο διαμέρισμά της

Δύο αιφνίδιοι θάνατοι γυναικών σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία, σκόρπισαν θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας.

Αρχικά βρέθηκε μια 67χρονη γυναίκα που ζούσε μόνη στη Ν. Ιωνία, από την αδελφή της, που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή της θανούσας, που επικοινωνούσε με την αδελφή της, που δεν ανταποκρινόταν και σήμερα το μεσημέρι κάλεσε την Αστυνομία, σε πολυκατοικία επί των οδών Θράκης – Εθνικών Αγώνων και όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή στο πάτωμα.

Ο θάνατός της πιθανολογείται ότι προήλθε στη διάρκεια της νύχτας, η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Επειδή η άτυχη 67χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου από ιδιώτη γιατρό που παρακολουθούσε την κατάστασή της.

Έχασε αισθήσεις ενώ μαγείρευε!
Λίγο αργότερα, νεκρή έπεσε μια 57χρονη γυναίκα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της, επί των οδών στην οδό Γαλλίας με Περραιβού στο Βόλο και μαγείρευε!
Ο σύζυγό της έντρομος ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία το πλήρωμα ασθενοφόρου πήγε στο σημείο, διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή και μετέφερε τη σορό της στο Νοσοκομείο.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, τον θάνατο της γυναίκας βεβαίωσε ιδιώτης γιατρός, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.