Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Βόλο-Εξετάζεται ως ύποπτο δείγμα 36χρονης

25χρονος και 23χρονος παραμένουν σε καραντίνα

Δύο νεαροί Βολιώτες είναι τα τελευταία καταγεγγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού, όπως φαίνεται από τα δείγματα που ελέγχθηκαν από το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μagnesianews», πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 23χρονο, με τα δείγματά τους να ελέγχονται στο πλαίσιο διαδικασίας ιχνηλάτισης, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με γνωστό καταγεγραμμένο κρούσμα. Οι δύο Βολιώτες παραμένουν ωστόσο στις οικίες τους και σε καραντίνα, χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερα συμπτώματα.

Την ίδια στιγμή, δείγμα έχει ληφθεί από μία ακόμη Βολιώτισσα, ηλικίας 36 ετών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με την εξέταση να επαναλαμβάνεται, προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως νοσεί, καθώς η πρώτη διαδικασία έδειξε οριακά στοιχεία. Aπό την άλλη, ένα ακόμη κρούσμα καταγράφεται στη Λάρισα, και πέντε συνολικά στη Θεσσαλία.

Παράλληλα, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 68χρονος δικηγόρος από την Αμαλιάπολη Αλμυρού, με την κατάστασή του να κρίνεται καλή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.