Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στον Βόλο

Πέντε στη Λάρισα και δύο στην Καρδίτσα

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα δύο κρούσματα προέρχονται από ιχνηλάτηση και επαφή με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση:

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα  Covid-19. 2 κρούσματα προέρχονται από στενή επαφή με παλαιότερα κρούσματα, 1 προέρχεται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας,1 προέρχεται από περιοχή με συρροή κρουσμάτων ενώ τέλος 1 θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή της Μαγνησίας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Και τα 2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερων κρουσμάτων.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. 1 σχετίζεται με κρούσμα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχει και 1 «ορφανό».

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.