Έδειρε την 7χρονη κόρη της μέσα σε κατάστημα του Βόλου

Έφερε εκδορές κι από παλιότερα χτυπήματα

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε μια 40χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να χτύπησε σε κατάστημα του Βόλου, την ηλικίας 7 χρόνων κόρη της, που έφερε εκδορές από παλιότερα χτυπήματα.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η γυναίκα και το παιδί της βρισκόταν σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών στον Βόλο. Κάποια στιγμή, η γυναίκα χτύπησε το παιδί, πελάτης που βρισκόταν στο ίδιο κατάστημα έκανε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε η Αστυνομία και η 40χρονη συνελήφθη.

Η γυναίκα κρατήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ παράλληλα ο εισαγγελέας υπηρεσίας, παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση και ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παιδιού.
Η 40χρονη οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, συνοδεία αστυνομικών, και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, που θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της σωματικής βλάβης κατά ανήλικου ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί της είναι ζωηρό και παίζει έντονα, ενώ οι εκδορές που έφερε προκλήθηκαν διότι έπεσε και χτύπησε σε παιδική χαρά και δεν τις προκάλεσε η ίδια με ξυλοδαρμό.
Επίσης διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κοριτσάκι έφερε εκδορές, αλλά δεν προκύπτει ξυλοδαρμός, ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που παρήγγειλε ο εισαγγελέας, θα γίνει και παιδοψυχιατρική εξέταση της ανήλικης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.