Είχαν κρύψει σε απόκρυφα σημεία ηρωίνη για την αγορά του Βόλου!

Ένας παλιός διακινητής και ο συνεργός του, που επέστρεφαν από Αθήνα με ταξί

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου έναν παλιό διακινητή και έναν ακόμη Βολιώτη, που είχαν πάει στην Αθήνα για να αγοράσουν ηρωίνη και επέστρεφαν σαν …κύριοι με ταξί και συνελήφθησαν στην εθνική οδό, ενώ είχαν κρύψει τα συσκευασμένα ναρκωτικά στον πρωκτό τους!
Μαζί τους συνελήφθη και ένας 64χρονος, που θεωρείται ο ηθικός αυτουργός, διότι τους έδωσε χρήματα και τους έστειλε στην Αθήνα για να προμηθευτούν 500 περίπου δόσεις ηρωίνης, για να τις διακινήσουν από κοινού στην αγορά του Βόλου.
Ο 64χρονος και ο 67χρονος θεωρούνται από τους πιο παλιούς διακινητές ναρκωτικών στην περιοχή της Μαγνησίας, έχουν παρασύρει πολλούς ανθρώπους στη χρήση ηρωίνης και σε βάρος τους, όπως και κατά του 41χρονου, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή σήμερα Τρίτη.
Ο 67χρονος και ο 41χρονος αρχικά και ο 64χρονος στη συνέχεια, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.
Οι δύο πρώτοι επέστρεφαν με ταξί από την Αθήνα, όπου είχαν πάει με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την αγορά ποσότητας 100 γρ. ηρωίνης περίπου. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες σε σημεία του σώματός τους τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 99,75 γραμμαρίων, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 €.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και τον τρίτο συνεργό τους και σε νομότυπες έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ναρκωτικό χάπι και 2,5 διαδερμικά έμπλαστρα.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δύο πρώτοι για να πάνε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ που πήραν το λεωφορείο για Αθήνα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.