Έκκληση για νεαρή Βολιώτισσα που πρέπει να χειρουργηθεί στην Ελβετία

Για περίπτωση καρκίνου στο μάτι... Προσπάθεια συγκέντρωσης 40.000 ευρώ

«Μάχη» να αντιμετωπίσει την ασθένειά της δίνει μια 27χρονη από το Βόλο, που διαγνώστηκε με μεταστάσεις καρκίνου, ήδη χειρουργήθηκε στους πνεύμονες, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα και στο μάτι, με άμεσο κίνδυνο την όρασή της…
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτης, που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία «ας δείξουμε την ανθρωπιά μας βοηθώντας την 27χρονη Κατερίνα η οποία έχει διαγνωστεί με πολλά καρκινώματα αλλά το βασικότερο είναι αυτό που βρίσκεται στο μάτι της το οποίο θέτει σε άμεσο κίνδυνο την όρασή της αλλά και την ίδια της τη ζωή.
Το νοσοκομείο στο οποίο χειρουργήθηκε για όγκο στους πνεύμονες της είπαν ότι η μοναδική της ελπίδα βρίσκεται στην Ελβετία σε ένα ειδικό κέντρο το οποίο συμφώνησε για την εισαγωγή της στις 28/10».
Σύμφωνα με τον συμπολίτη που προσπαθεί να βοηθήσει, τα χρήματα που ζητούν στο ιατρικό κέντρο της Ελβετίας για να κάνουν την επέμβαση και να νοσηλεύσουν την κοπέλα, είναι 40.000 Ευρώ και για το λόγο αυτό ζητά τη βοήθεια των συμπολιτών μας που μπορούν να καταθέσουν από το υστέρημά τους σε τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank με IBAN GR4202601590000820200658761 (αρχικά Α.Ρ).
Η «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» επικοινώνησε με τη μητέρα της νεαρής και επιβεβαίωσε το πρόβλημα, ζητώντας τη βοήθεια όλων όσων μπορούν, ενώ τα στοιχεία της κοπέλας, όπως και το τηλέφωνο επικοινωνίας, βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας και κάθε ενδιαφερόμενου. (Για πληροφορίες στο 24210-85531- εσωτ. 108)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.