Εορταστικό γεύμα Αχιλλέα Μπέου με τους κυβερνητικούς βουλευτές

Στο επίκεντρο η προώθηση έργων για το Βόλο

Στο γνωστό εστιατόριο της πόλης “Η Λεύκα του Μανώλη” γευματίζουν αυτή τη στιγμή ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με τους κυβερνητικούς βουλευτές, τον γεν. γραμματέα τουρισμού κ. Λούλη, τους αντιδημάρχους κ.κ. Θεοδώρου και Στεφόπουλο, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Βόλου κ. Διαμαντίδη και τον γνωστό δικηγόρο κ. Πέτρο Καϊμακάμη.

Ο Α. Μπέος είχε προσκαλέσει μόνο τους κυβερνητικούς βουλευτές στο εορταστικό τραπέζι και όλοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση. Οι κ.κ. Μπουκώρος και Μαραβέγιας ήταν οι πρώτοι που έφτασαν, ακολούθησε ο κ. Λιούπης και τελευταία προσήλθε η κ. Μακρή.

Οι Βουλευτές κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος και Θανάσης Λιούπης έξω από το εστιατόριο παρέα με τον δικηγόρο κ. Πέτρο Καϊμακάμη

Στο γεύμα παρευρέθηκαν οι στενοί συνεργάτες του Δημάρχου κι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θάνος Θεοδώρου και Χρήστος Στεφόπουλος, το παρών έδωσε ο Γεν. Γραμματέας Τουρισμού κ. Λούλης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βόλου κ. Διαμαντίδης και ο γνωστός δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός του γεύματος μόνο στους κυβερνητικούς βουλευτές είναι ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο Αχ. Μπέος με τη Ν.Δ. από την οποία προσδοκά να τον στηρίξει στο δημαρχιακό του έργο και φέρεται πως θα ζητήσει από τους βουλευτές να προωθήσουν έργα για την πόλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.