Έπιασε δικηγόρο από τον γιακά, κάθισε στο εδώλιο και τελικά καταδικάστηκε

Η πρώην σύζυγος κατηγορούμενου στο Τριμελές, όπου ο ίδιος... αθωώθηκε

Όχι μόνο δεν άκουσε τις παρατηρήσεις της προέδρου Πρωτοδικών να ηρεμήσει και να μη διακόπτει τη συνεδρίαση, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, έπιασε τον δικηγόρο της άλλης πλευράς από τον γιακά, με αποτέλεσμα να καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου και να καταδικαστεί η ίδια σε φυλάκιση 12 μηνών μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα. Ο λόγος για μια 47χρονη γυναίκα, πρώην σύζυγο ενός 50χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό, που δικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά 67χρονου κατοίκου Θεσσαλονίκης, ο οποίος τελικά αθωώθηκε.
Αρχικά ο 67χρονος κατηγόρησε τον 50χρονο για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε σχέση με την εισαγωγή σιτηρών και για την οποία αθωώθηκε στο Εφετείο Λάρισας, με αποτέλεσμα να κάνει αντιμήνυση κατά του 67χρονου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, που εκδικαζόταν χθες και αθωώθηκε.
Ωστόσο, στο Δικαστήριο την …παράσταση «έκλεψε» η 47χρονη πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου, που κατά την αγόρευση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, τον διέκοπτε, έκανε παρατηρήσεις και εξύβριζε. Παρά τις παρατηρήσεις της προέδρου του Δικαστηρίου, η γυναίκα συνέχιζε «ακάθεκτη» και κάποια στιγμή βγήκε μπροστά και άρπαξε τον δικηγόρο από τον γιακά!
Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η πρόεδρος διέταξε να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για διατάραξη συνεδρίασης Δικαστηρίου, ενώ το Τριμελές διέκοψε τη συνεδρίασή του για μισή ώρα. Τελικά, η πρώην σύζυγος δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, αν και ο εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση έξι μηνών.
Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει ότι φταίει αυτός που δεν τους έκλεισε φυλακή όλους στη φυλακή, για την υπόθεση της απάτης, του πρώην συζύγου της, παραδέχτηκε ότι έχασε την ψυχραιμία της, έφρασε μέχρι το έδρανο των συνηγόρων και, εξηγώντας τη μανία της κατά του συνηγόρου, είπε ότι τους έχει κάνει πολλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.