Επιχείρηση μέσα στον χιονιά για τη μεταφορά τριών ηλικιωμένων από το Σουρλίγκειο στο Νοσοκομείο

φωτογραφία αρχείου
Επιστρατεύτηκαν τα μηχανήματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η Πολιτική Προστασία

Επιχείρηση “θρίλερ” εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν τρεις ηλικιωμένοι από το Γηροκομείο Καναλίων, οι οποίοι είχαν νοσήσει με κορωνοϊό και είχαν νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Βόλου, ένιωσαν αδιαθεσία. Οι εν λόγω ηλικιωμένοι είχαν επιστρέψει στο Γηροκομείο στα Κανάλια, όμως η αδιαθεσία τους ήταν έντονη και οι αρμόδιοι αποφάσισαν την διακομιδή τους εκ νέου στο Νοσοκομείο.
Η χιονόπτωση εκείνη την ώρα στην περιοχή ήταν έντονη, ενώ οι δρόμοι γύρω από το Γηροκομείο ήταν γεμάτοι από χιόνι. Αμέσως επιστρατεύτηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου και με μηχανήματα του Δήμου άνοιξαν ένα δρόμο προκειμένου να προσεγγίσουν το Γηροκομείο. Μετέφεραν ασφαλώς τους ηλικιωμένους στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία ακολουθούσαν τα εκχιονιστικά που άνοιγαν τον δρόμο. Ευτυχώς η περιπέτεια των ηλικιωμένων έλαβε τέλος και διακομίστηκαν χωρίς άλλα προβλήματα στο Νοσοκομείο Βόλου.
Εντός των επόμενων ημερών 14 ηλικιωμένοι του Γηροκομείου που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό, θα επιστρέψουν σταδιακά στο Σουρλίγκειο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.