Επιτέθηκε με μπουκάλι κατά σερβιτόρου νυχτερινού κέντρου!

Φυλάκιση 13 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε 26χρονο

Η υπόθεση της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που προκλήθηκε από έναν 26χρονο που επιτέθηκε με μπουκάλι κατά σερβιτόρου νυχτερινού κέντρου και τραυμάτισε και τον ιδιοκτήτη, απασχόλησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση κατ’ έφεση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες, και καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης13 μηνών με αναστολή.
Το επεισόδιο είχε γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2014 σε νυχτερινό κέντρο στη Νεάπολη, όταν ο κατηγορούμενος, που διασκέδαζε με την παρέα του στο κατάστημα, είχε χτυπήσει με μπουκάλι στο μάτι τον σερβιτόρο, μετά από επεισόδιο που έγινε για τον λογαριασμό, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης του κέντρου που πήγε να τους χωρίσει.
Ο κατηγορούμενος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών, ζήτησε συγνώμη και αρνήθηκε ότι τους χτύπησε. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν και οι ενάγοντες, που κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί σε βάρος τους με μπουκάλι.
Σημειώνεται ότι στην πρώτη δίκη που είχε γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2017 στο Μονομελής Πλημμελειοδικείο, είχαν καθίσει στο εδώλιο έξι κατηγορούμενοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.