Επίθεση στον δήμο Βόλου από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Κάνει λόγο για αβάσιμη επίθεση και λοιδορίες

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει ομόφωνα τη βαθύτατη δυσαρέσκειά του «για την αβάσιμη επίθεση και τις λοιδορίες, που καταγράφονται σε δύο πρόσφατα δελτία τύπου του Δήμου Βόλου, εναντίον του Προέδρου του Αν. Καθηγητή Παναγιώτη Πολίτη»
Όπως τονίζει σε ψήφισμά- ανακοίνωσή του το Τμήμα, “ο Αν. Καθηγητής Παναγιώτης Πολίτης είναι έγκριτο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας και χαίρει της αναγνώρισης και της εκτίμησης των συναδέλφων του τόσο για το επιστημονικό του έργο, όσο και για την ανιδιοτέλεια και τη γενικότερη προσφορά του στο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία.

«Θεωρούμε πως η επίθεση στην προσωπικότητά του και η προσπάθεια σπίλωσης της ακαδημαϊκής του τιμής, στρέφονται ταυτόχρονα και εναντίον του συνόλου των μελών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τα οποία πρόσφατα εξέλεξαν τον κ. Πολίτη ως Πρόεδρο του Τμήματος για δεύτερη συνεχή θητεία.
Τα μέλη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης σέβονται και τιμούν όλους τους θεσμούς. Ταυτόχρονα δηλώνουν την υποστήριξή τους στον Πρόεδρο του Τμήματος Παναγιώτη Πολίτη, στο πρόσωπο του οποίου λοιδορείται το αναφαίρετο δικαίωμα άσκησης κριτικής, μέσω και του αποκλεισμού από ακαδημαϊκές εκδηλώσεις, απέναντι σε πρόσωπα ή φορείς εξουσίας οι πρακτικές των οποίων δεν συνάδουν με το ήθος, το ύφος και τις αρχές που οφείλει να καλλιεργεί και να προάγει η πανεπιστημιακή κοινότητα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.