«Επιθέσεις»… κουνουπιών και κατσαρίδων στη Μαγνησία !

Διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών, για διάφορες περιοχές

Συνεχείς… «επιθέσεις» τόσο από κουνούπια, όσο και από κατσαρίδες δέχονται κάτοικοι και επισκέπτες τόσο του Βόλου, όσο και ευρύτερα της Μαγνησίας, ενώ σε ότι αφορά στα κουνούπια, διερωτώνται εάν το πρόγραμμα κουνουποκτονίας που εφαρμόζεται φέτος, αποδίδει και σε ποιο τελικά βαθμό…

Παράλληλα, σε ότι αφορά στις κατσαρίδες, κάνουν την εμφάνισή τους κατά κύριο λόγο στο πολεοδομικό συγκρότημα, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και σε πολλές ακόμη συνοικίες και εκτός από τα πεζοδρόμια, τις αυλές και τις βεράντες, φαίνεται πως εισχωρούν κατά δεκάδες και στα σπίτια! Ιδιαίτερο χαρακτηρίζεται το πρόβλημα από τους ίδιους τους κατοίκους που επικοινωνούν με τη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», σε σημεία της Ν. Ιωνίας, της Ν. Δημητριάδας και της Αναλήψεως, όπου σύμφωνα με τους ίδιους, μεγάλου μεγέθους κατσαρίδες, βγαίνουν από τους υπονόμους. Μάλιστα ζητούννα καταπολεμηθούν με άμεσο τρόπο, ενδεχομένως και με ψεκασμό κατσαριδοκτόνου στους υπονόμους.

Σε ότι αφορά στα κουνούπια, λουόμενους στην περιοχή των Αλυκών τους «επιτίθενται» σχεδόν καθημερινά, ενώ έντονα ανάλογα περιστατικά-παράπονα, καταγράφονται και σε άλλες περιοχές, όπως του Διμηνίου, της Ν.Δημητριάδας, της Ζάχου κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.