Έσπασε το ρεκόρ του Annapurna Circuit ο Λ.Παρασκευάς

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού»

Αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του μπήκε στον αγώνα για την ολοκλήρωση το Annapurna Circuit ο Βολιώτης αθλητής Λευτέρης Παρασκευάς και τα κατάφερε, τερματίζοντας στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας τη διαδρομή 219 χλμ. με συνολικό χρόνο 68 ώρες και 20 λεπτά, καταρρίπτοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 72 ώρες.

Ο Λευτέρης εμφανώς καταπονημένος από την υπερπροσπάθεια έστειλε ένα μήνυμα μέσω διαδικτύου σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια και έδωσε υπόσχεση να συνεχίσει για να ολοκληρωθεί και ο αγώνα για την στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου για την οποία διοργανώθηκε το όλο εγχείρημα του “The Extra Mile” μαζί με τον Νίκο Μαγγίτση και την υπόλοιπη ομάδα. Όπως αναφέρουν «ο δεύτερος στόχος επιτεύχθηκε. Ο σκοπός παραμένει. Στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου.»

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την υπερπροσπάθεια του Λευτέρη Παρασκευά και του Νίκου Μαγγίτση και να βοηθήσουν έμπρακτα την Κιβωτό του Κόσμου μπορούν πλέον να συνεισφέρουν με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό: GR35 0171 9080 0069 0813 8732 430 της Τράπεζας Πειραιώς με την ένδειξη ΝΕΠΑΛ. Δικαιούχος ΤΗΕ EXTRA MILE A.M.K.E. Η πλατφόρμα crowdfunding Give and Fund παραμένει ανοικτή!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.