Έστησαν γλέντι στην Αλόννησο, κάτοικος του νησιού ο τυχερός που κέρδισε 9,2 εκ. στο Τζόκερ

Στο πόδι όλο το νησί... Tυποποιημένο σύστημα αξίας 9,5 ευρώ που κέρδισε το τζακ ποτ

Όλη η Ελλάδα μιλά για την Αλόννησο από σήμερα το πρωί, οπότε και έγινε ευρέως γνωστή η είδηση για το υπερτυχερό δελτίο Τζόκερ που έπεσε στο νησί και ο κάτοχος του δελτίου κερδίζει 9,2 εκ ευρώ!
Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στο magnesianews.gr κάτοικοι της Αλοννήσου, από το πρωί όλη η τοπική κοινωνία ζει μια κατάσταση γλεντιού, έστω και εάν δεν γνωρίζουν επίσημα ακόμη τον τυχερό ή την τυχερή που κέρδισε τα εκατομμύρια. Ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μιας που οι τουρίστες ήταν ελάχιστοι στο νησί, ο κάτοχος του Τζόκερ είναι κάτοικος της Αλοννήσου.

Όπως τόνισε στο magnesianews.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, από τις έξι περίπου το πρωί, το τηλέφωνό του έχει πάρει “φωτιά” από τις κλήσεις που δέχεται απ΄όλη την Ελλάδα και κυρίως από ΜΜΕ προκειμένου να τους μεταφέρει, εάν…γνωρίζει τον τυχερό!

ΤΖΟΚΕΡ: Το τυποποιημένο σύστημα αξίας 9,5 ευρώ που κέρδισε το τζακ ποτ των 9,2 εκατ. ευρώ

Σαν τρελά χτυπούν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ, με αριθμό 232788, στο Πατητήρι Αλοννήσου, όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε σε έναν μεγάλο νικητή 9.208.523 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης, που πλέον είναι εκατομμυριούχος, έπαιξε ένα δελτίο αξίας 9,5 ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη σημαντική επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά της, το οποίο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η τύχη «χτυπά» στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μετά το άνοιγμά του, ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ πέτυχε το «4+1» και κέρδισε 2.500 ευρώ.
Από το τηλέφωνο έμαθε η κα Μαλαματένιου τα ευχάριστα νέα για το κατάστημά της. Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και δεν είχε ενημερωθεί ακόμη για τα αποτελέσματα της κλήρωσης. «Το έμαθα στη μία τη νύχτα, από μία φίλη μου που πήρε να με συγχαρεί», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αργότερα την κάλεσε και ο μεγάλος νικητής για να την ευχαριστήσει.

Σύμφωνα με όσα γράφει το “ΕΘΝΟΣ”, “στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη-, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης. «Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι ντόπιος, ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος, που θα έχει απόλυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα», λέει στο ethnos.gr η Μάγδα Μαλαματένιου, που κυκλοφορεί ανάμεσα στους πελάτες της με δίσκους που έχουν λουκουμάδες και σοκολατάκια. Η νεαρή ιδιοκτήτρια, απέκτησε το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και ξάδερφο του πατέρα της, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε έναν μήνα ένας τυχερός κέρδισε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και τώρα το αστρονομικό ποσό των 9,2 εκατ. ευρώ.

Στην Αλόννησο οι μόνιμοι κάτοικοι αυτή την περίοδο είναι περίπου 2.500 και τις τελευταίες δύο μέρες πολλοί από αυτούς έπαιξαν Τζόκερ, επειδή το ποσό της κλήρωσης ήταν μεγάλο. Ανάμεσά τους και αρκετοί αλλοδαποί -κυρίως Αλβανοί- εργάτες που ζουν στο νησί. «Ο υπερτυχερός έπαιξε ένα δελτίο σε σύστημα, αξίας 9,5€, από αυτά που βγάζει αυτόματα το μηχάνημα. Είχε και άλλες στήλες πλην αυτής που είχε 5+1 επιτυχίες και κέρδισε το μεγάλο ποσό. Τον περιμένουμε από ώρα σε ώρα να έρθει για να τον συγχαρούμε, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν εμφανίζονται οι τυχεροί, για λόγους ασφάλειας και στέλνουν κάποιον δικηγόρο να εισπράξει τα χρήματα», αναφέρει η Μάγδα Μαλαματένιου.

Μπλόκαρε και το τηλέφωνο του δημάρχου Αλοννήσου, Πέτρου Βαφίνη, καθώς δημοσιογράφοι, φίλοι, συγγενείς κατοίκων και συνεργάτες του, τον καλούσαν για να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός του Τζόκερ. «Δεν είμαι εγώ, βρίσκομαι εκτός Αλοννήσου και δεν ξέρω κάτι», απαντούσε εκείνος και μόλις έκλεινε το τηλέφωνο, σήκωσε άλλη μια γραμμή για να πει τα ίδιο πράγμα.

Στην παγωμένη Αλόννησο, που οι βοριάδες την «μαστιγώνουν» αλύπητα τις τελευταίες μέρες, το καράβι δεν έχει πιάσει λιμάνι εδώ και 5 πέντε ημέρες. Έτσι όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι πέρασαν την Πρωτοχρονιά στο νησί και με την ευκαιρία δοκίμασαν την τύχη τους στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου. Ένας από αυτούς είναι από χθες το βράδυ κατά πολύ πλουσιότερος.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πατητήρι Αλονήσσου παίχτηκε το υπερτυχερό δελτίο που κερδίζει τα 9,2 εκ. Ευρώ μετά την κλήρωση που έγινε απόψε ύστερα από διαδοχικά τζακ ποτ.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ πρόκειται για τυποποιημένο σύστημα 20 στηλών μία εκ των οποίων τίναξε τη μπάνκα στον αέρα. Το Πατητήρι, λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού, το χειμώνα ωστόσο, έχει λίγους κατοίκους. Ένας από αυτούς είναι πλέον εκατομμυριούχος…

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν: 3, 30, 6, 40, 43

Τζόκερ ο αριθμός: 18

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.