Ετοιμάζονταν να ρίξουν στην «πιάτσα» πάνω από 2.500 δόσεις ηρωίνης!

Συνελήφθησαν στην είσοδο της πόλης

Για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί Όπλων συνελήφθησαν χθες δύο άτομα, ένας 65χρονος και μία 41χρονη, κάτοικοι Βόλου, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση, ενώ η επιτυχία θεωρείται σημαντική, καθώς ο συλληφθείς ήταν κατ’ επάγγελμα διακινητής ηρωίνης, που προμήθευε τους τοξικομανείς της περιοχής.
Στην κατοχή των δύο δραστών που ερχόταν από την Αθήνα με αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 263 γραμμάρια ηρωίνης, που αντιστοιχούν σε 2.600 δόσεις και είχαν κρυμμένα στην πόρτα του συνοδηγού, μέσα από τον καπλαμά.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ένας 65χρονος και μία 41χρονη, κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης και παράνομη οπλοκατοχή.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία οι δράστες μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, διενεργήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι ο άνδρας και η γυναίκα, κατά τον οποίο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στην πόρτα του συνοδηγού δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 263,38 γραμμαρίων και ένα στιλέτο, τύπου πεταλούδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν επιπλέον έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.090 €, ενώ επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.