Eξαγριωμένοι οι κάτοικοι της Νέας Δημητριάδας: Νηστικοί, άπλυτοι και χωρίς τουαλέτα μείναμε

Έχουν μείνει για πάνω από 12 ώρες χωρίς νερό

Δεκάδες είναι τα παράπονα κατοίκων της Νέας Δημητριάδας, που από το πρωί έχουν μείνει χωρίς νερό, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, ενώ είχε προγραμματιστεί διακοπή νερού για προγραμματισμένες εργασίες από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, τεχνική βλάβη είχε αποτέλεσμα οι εργασίες να συνεχιστούν όλο το απόγευμα. Επί αρκετές ώρες καταναλωτές επιχειρούσαν μάταια να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΜΒ και με το τμήμα βλαβών στον αριθμό 2421055555 καθώς η γραμμή ήταν κατειλημμένη, ενώ όταν κάποιος ανταποκρίνονταν από την άλλη πλευρά του τηλεφώνου, η μόνη απάντηση που λάμβαναν ήταν ότι η αποκατάσταση της βλάβης και συνεπώς και η υδροδότηση μετατίθεται για αργότερα. Καταναλωτές που επικοινώνησαν με το magnesianews.gr, τόνισαν ότι όταν παρήλθε η 2η μεσημβρινή ώρα και δεν αποκαταστάθηκε η βλάβη, ο τηλεφωνητής της ΔΕΥΑΜΒ ενημέρωνε ότι η αποκατάσταση θα γίνει στις 4 το απόγευμα και όταν παρήλθε και αυτή η ώρα, η νέα ώρα που δόθηκε ήταν η 9η βραδινή. Αν και η ΔΕΥΑΜΒ ενημέρωσε ότι από τις 7.30 το απόγευμα άρχισε να δίνεται σταδιακά το νερό, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μέχρι στις 9.30, δεν έχουν νερό. Η νέα ενημέρωση που δόθηκε από την εργοδηγό του έργου της ΔΕΥΑΜΒ, η οποία μάλιστα είναι και κάτοικος της περιοχής, είναι ότι η υδροδότηση των νοικοκυριών θα αποκατασταθεί από τις 10 το βράδυ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, αφού συμπολίτες επικοινωνούν με το magnesianews.gr και ενημερώνουν πως νερό ακόμη δεν έχουν.

Χαρακτηριστικό το μήνυμα κατοίκου της περιοχής ” Επειδή γράφετε στο site σας (ότι σας είπαν) ότι έως τις 22:00 θα έχει νερό η Νέα Δημητριάδα, σας ενημερώνω ότι ακόμη δεν έχουμε ούτε σταγόνα!!
Νηστικοί, άπλυτοι και χωρίς τουαλέτα μείναμε!!”.

Σε άλλο μήνυμα συμπολίτισσα απευθύνεται στους υπεύθυνους “Κάτοικοι των βορείων συνοικιών ,μια βροχή θα μας σώσει!! καλά που είναι όλοι τους ;; κρύβονται ; σχόλασαν ;στον Φραγκούλη θα είναι μάλλον …. έχει κανείς τους μια απάντηση ; μια δήλωση βρε παλικάρια…..”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.