Έξαρση του κορωνοϊού στο Στεφανοβίκειο

Στα δέκα έφτασαν τα κρούσματα σε λίγες ημέρες

Έξαρση παρουσιάζει ο κορωνοϊός στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο και από τις επαφές των πρώτων πέντε στελέχων και οπλιτών, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, χθες εντοπίστηκαν άλλα πέντε θετικά κρούσματα και η ιχνηλάτηση θα συνεχιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα κρούσματα διαπιστώθηκαν από τεστ που έκανε προχθές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε μόνιμα στελέχη και νεοσύλλεκτους οπλίτες της στρατιωτικής μονάδας, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών των πέντε νέων κρουσμάτων αναμένεται να συνεχιστεί.
Στη μονάδα ήδη εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ένα μόνιμο στέλεχος και τέσσερις έφεδροι στρατιώτες, που μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Καταγγελίες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, τα περιστατικά είναι πλέον 11. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους “χθες Δευτέρα 03/08, άλλος ένας νεοσύλλεκτος στρατιώτης ανέβασε 38 πυρετό.
Αμέσως εστάλη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και τεστ αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.
Στο Νοσοκομείο όμως όλοι συζητούσαν προβληματισμένοι για το ότι άλλα πέντε στελέχη που υπηρετούν στην μονάδα της Αεροπορίας Στρατού στο Βόλο είναι θετικά στον κορωνοϊό”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.