Εξέταση dna, πτώματος που εντοπίστηκε στην παραλία Κουτσουπιά στον Αγιόκαμπο Λάρισας

Για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τον 30χρονο Γιώργο Καραμιχαηλίδη, που αγνοείται από πέρυσι στην Αλόννησο

Εξέταση DNA του πτώματος που εντοπίστηκε τη Δευτέρα στην παραλία Κουτσουπιά στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, ζήτησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ύστερα από αίτημα που έθεσε ο νομικός σύμβουλος της μητέρας του αγνοούμενου 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που αγνοείται από τον Αύγουστο του 2016 όταν είχε πάει στην Αλόννησο.
Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Ένα» ο νομικός Σπύρος Δεσύλλας «ενημερωθήκαμε το βράδυ της Δευτέρας για τον εντοπισμό πνιγμένου άνδρα στην παραλία Κουτσουπιά Λάρισας, είναι σε προχωρημένη σήψη δεν διακρίνονται οπτικά χαρακτηριστικά για την ταυτότητά του και έχει προχωρήσει η διαδικασία εξακρίβωσης των στοιχείων του μέσω του DNA».

Ο ίδιος τόνισε ότι τα μόνα στοιχεία που είναι γνωστά είναι ότι πρόκειται για έναν άνδρα, απροσδιορίστου ηλικίας και εικάζεται, λόγω του ότι βρίσκεται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που χάθηκε ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, ίσως να είναι ο ίδιος, χωρίς να μπορεί κάποιος να το πει να σιγουριά και χωρίς να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις.
«Χθες το πρωί κατατέθηκε αίτηση στην Εισαγγελία του Βόλου και η κ. εισαγγελέας με κατεπείγον έγγραφό της δίνει εντολή στα αρμόδια όργανα του Λιμεναρχείου Σκιάθου (όπου υπάγεται η Αλόννησος) να προβούν στην ταυτοποίηση του DNA», δήλωσε ο Σπύρος Δεσύλλας.
Το πτώμα του άγνωστου άνδρα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στη συνέχεια θα ληφθεί δείγμα DNA από τη μητέρα του Γιώργου Καραμιχαηλίδη Ματούλα Κοτρώτσου που θα ταυτοποιηθεί με το πτώμα.

Την εξέταση DNA ζήτησε η μητέρα του αγνοούμενου και ο κ. Δεσύλλας τόνισε ότι προ εξαμήνου είχε εντοπιστεί άλλο ένα πτώμα στη θάλασσα, σε μακρινό νησί του Αιγαίου, αλλά δεν έγινε ταυτοποίηση DNA όταν πήγε στον ιατροδικαστή, διότι διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του ήταν άνω των 50 χρονών και δεν υπήρχε περίπτωση να είναι ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, που είχε έρθει από το Βέλγιο για ολιγοήμερες διακοπές με τη φίλη του στην Αλόννησο, εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.