Φοιτητής που ήταν στο πάρτι «Μηχ-Μηχ» ζήτησε συγνώμη αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Βγήκε το όχημά του, από τον δρόμο λόγω μέθης

Σε φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 24χρονο φοιτητή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος στις 8.30 χθες το πρωί, επιστρέφοντας από το πάρτι «Μηχ-Μηχ» που έγινε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του λόγω μέθης του και έπεσε στην μπαριέρα του δρόμου κοντά στην Χαλυβουργία. Ο νεαρός, είπε ότι συμμετείχε στο πάρτι που έγινε στο Πεδίον Άρεως με τη συμμετοχή περίπου 8000 νεαρών και αναχωρώντας το πρωί για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου μένει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στην μπαριέρα δεξιά της πορείας του.
Σε αλκοτέστ που έγινε από την τροχαία Βόλου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,90 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εισπνεόμενου αέρα στην πρώτη και 0.89 στην δεύτερη μέτρηση.
Ο νεαρός ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου, κατέθεσε ότι ήπιε 4-5 μπύρες, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και είπε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Τελικά κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός μήνα με αναστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.