Εμπρησμός η φωτιά στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Α.Τ. Βορείου Πηλίου; (video)

Τα ξημερώματα στο χώρο στάθμευσης καταστράφηκαν τέσσερα Ι.Χ.

Εμπρησμός είναι το πιθανότερο σενάριο για την καταστροφή ολοσχερώς τεσσάρων υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που ήταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης του τμήματος και στα οποία ξέσπασε φωτιά σήμερα τα ξημερώματα.
Επειδή στο σημείο δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός, αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης η οι δράστες ίσως έριξαν εύφλεκτο υγρό (βενζίνη ή πετρέλαιο) και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα αυτοκίνητα, που είχε αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ενημερώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα από αστυνομικό του Α.Τ. Βορείου Πηλίου και στο σημείο πήγαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα (τρία της Π.Υ. Βόλου και ένα της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ.).
Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στις 5.10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρκινγκ, που βρισκόταν τα αυτοκίνητα δεν εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Οι κάτοικοι της Ανακασιάς ανησύχησαν από τις απανωτές εκρήξεις που ακούστηκαν και τα τέσσερα αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.