Φυλάκιση έφερε σε 50χρονο η… γροθιά και το δάγκωμα του δάχτυλου της γειτόνισσας!

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή

Οι προσωπικές διαφορές που είχαν και η επίθεση κατά της γειτόνισσάς του την οποία έριξε γροθιά στο στέρνο και δάγκωσε στο δάχτυλο (!) έφεραν καταδίκη, για έναν 50χρονο από χωριό του Πηλίου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, 12 μηνών με αναστολή. Ο άνδρας κάθισε το σκαμνί του Μονομελούς, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, αφού φέρεται τον Μάιο του 2016 να επιτέθηκε σε 49χρονη γειτόνισσα του, ρίχνοντας της γροθιά στο στέρνο, ενώ δεν σταμάτησε εκεί, αφού την δάγκωσε και στο δάκτυλο του χεριού! Επίσης την έβρισε και την απείλησε ότι θα της κάνει μεγάλη ζημιά, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο του Βόλου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 50χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι εκείνη του επιτέθηκε και τον χτύπησε, επειδή είχαν προσωπικές διαφορές. Η 49χρονη ανέφερε πως της είχε κάνει μήνυση για τις ίδιες πράξεις, αλλά το Δικαστήριο την έκρινε αθώα, και πως εκείνος ήταν που προκάλεσε το επεισόδιο. Τελικά επιβλήθηκε συνολική ποινή 12 μηνών με αναστολή στον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ένοχος για οπλοκατοχή και λαθραίο καπνό

Συνολική ποινή 12 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 2.000 € καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 33χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, που κατηγορούνταν για παράνομη οπλοφορία και κατοχή λαθραίου καπνού. Ο άνδρας που δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην, συνελήφθη από αστυνομικούς τον Ιούλιο του 2017 στη Ν. Ιωνία, έχοντας πάνω του ένα πιστόλι κρότου, καθώς και χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους 500 γραμμαρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.